top of page
Image by Firmbee.com

WEBSHOPS EN WEBSITES

Volledig op uw maat

Een goede website is zo opgebouwd dat ze voor de bezoeker gemakkelijk te gebruiken is en er visueel aantrekkelijk uitziet. Tevens is het belangrijk voor u dat de bezoeker wordt aangezet om tot een conversie over te gaan. Dat kan een onder andere  aankoop zijn, een aanvraag of het invullen van een contactformulier.

Onze focus ligt hierbij op het advies voor optimalisatie van uw website voor meer aanvragen en meer klanten.

Een goede website is een website die blijft leven, waar vaak content op wordt gezet zodat deze organisch groeit. Daarom is het belangrijk om op een regelmatige basis nieuwe content online te zetten.

De prijzen van een website variëren steeds afhankelijk van de wensen van de klant maar voor een basiswebsite (zonder webshop) begint dit vanaf € 900. Hou er wel rekening mee dat er tevens nog een domeinnaam en een hosting moet aangeschaft worden maar ook hiervoor kan u bij ons terecht.

WORD GEVONDEN

Een prachtige en gemakkelijke website is 1 ding. Maar natuurlijk moeten consumenten deze kunnen terugvinden in zoekmachines zoals “Google” en “Bing”. 


Op zich is het simpel uit te leggen: indien u verschijnt voor de juiste trefwoorden, trekt u ook meer relevante bezoekers aan. En die bezoekers leiden sneller tot conversies.

Daarom is het dan ook belangrijk dat u verschijnt voor de correcte trefwoorden.

Image by Solen Feyissa

"Sinds een jaar verzorgt Michael Mispelters van DASZEKERDA marketing de marketing van ons kantoor. Naast het bouwen van een professionele website verzorgt hij ook de online marketing op social media. Professioneel, betrouwbaar en correct is de samenvatting in drie woorden."

Kjelle Kerremans 
Zaakvoerder Verzekeringen Kerremans BV

bottom of page