top of page
Logo png.webp

P&V is een Belgische verzekerings-maatschappij die is opgericht in 1907. Verzekeringen Kerremans BV werken samen met P&V vanuit hun eigen KMO. Ze zijn opgericht door Kjelle Kerremans die sinds 2003 bezig is in financiële sector, momenteel bestaat het team uit 3 werknemers. En ze zijn gevestigd in Hombeek.

Hoe we Verzekeringen Kerremans hebben geholpen:

Contentcreatie

We zorgen ervoor dat de sociale media en de blog van Verzekeringen Kerremans regelmatig worden bijgewerkt.  We voorzien informatieve content, maar ook andere social media updates en vermakelijke content om de (potentiële) klanten geboeid en betrokken te houden.

P&V verzekering  - KMO campagne.png

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het plaatsen van advertenties op zoekmachines. We zorgen voor online advertenties op Google, YouTube,...  En we starten zoekcampagnes op als businesscampagnes, beeldcampagnes. Het doel is om de zichtbaarheid en het verkeer naar een website te vergroten en uiteindelijk conversies en omzet te stimuleren.

We hebben een website voor Verkzekeringen Kerremans ontworpen, waarbij we een koppeling met analytics en social media platforms hebben toegepast. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor deze responsief is en er goed uitziet op verschillende mobiele apparaten.

Ontwerp zonder titel (36)_edited.png

We plaatsen content voor Verzekeringen Kerremans op sociale media. We houden in de gaten hoeveel likes, follows en views en reacties opvolgen nadat er content geplaatst wordt. Ook communiceren we met de klanten op sociale media waar nodig.

bottom of page