top of page
4f7e8b_c0d9e973c5b449799d70d010c518272a~mv2.png

Reel Thai Massage is opgericht door Rung, een Thaise massagetherapeut die op jonge leeftijd al gefascineerd was door de heilzame effecten van traditionele Thaise en yogamassage. Met haar uitgebreide ervaring verwelkomt ze nu klanten in haar nieuwe massagesalon in Putte (nabij Mechelen), waar een sfeervolle en vriendelijke omgeving centraal staat.

Hoe we ze hebben geholpen:

Huisstijlontwerp

We hebben de volledige huisstijl ontworpen voor Reel Thai Massage, dit houdt in; het logo, de bedrijfskleuren, de lettertypen, visitekaartjes,... 

We hebben een website ontworpen, waarbij we een koppeling met analytics en social media platforms hebben toegepast. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor deze responsief is en er goed uitziet op verschillende mobiele apparaten.

Ontwerp zonder titel (27)_edited.png

Social media management

We plaatsen content voor ze op sociale media. We houden in de gaten hoeveel likes, follows en views en reacties opvolgen nadat er content geplaatst wordt. Ook communiceren we met de klanten op sociale media waar nodig.

We hebben meerdere visuals on- en ofline gecreëerd voor op de website of sociale media, blogposts, webbanners, visitekaartjes, flyers, posters,…

bottom of page