top of page
5.png

PDS Brandhout te Knokke-Heist adviseert klanten naar gelang de toepassing en de kachel of haard die ze hebben. Ze bieden verschillende soorten hard en zacht hout aan. Hun brandhout  is steeds afkomstig uit verantwoord bosbeheer, het komt uit bossen vandaan waar er verantwoord en duurzaam mee om wordt omgegaan.

Hoe we PDS hebben geholpen:

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het plaatsen van advertenties op zoekmachines. We zorgen voor online advertenties op Google, YouTube,...  En we starten zoekcampagnes op als businesscampagnes, beeldcampagnes. Het doel is om de zichtbaarheid en het verkeer naar een website te vergroten en uiteindelijk conversies en omzet te stimuleren.

We hebben meerdere visuals on- en ofline gecreëerd voor op de website of sociale media, blogposts, webbanners, visitekaartjes, flyers, posters,…

SMA

We plaatsen advertenties voor ze op sociale mediaplatformen zoals; Facebook, Instagram,... En zoekcampagnes zoals business- en beeldcampagnes.

Webshopcreatie

We hebben een webshop ontworpen met het volledige assortiment en de betaalmethodes, waarbij we een koppeling met analytics en social media platforms hebben toegepast. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Ontwerp zonder titel (28)_edited.png
bottom of page