top of page
logo.png

LQ is een bedrijf dat sinds 2018 andere bedrijven helpt die toe zijn aan een verandering. De oprichters besefte dat bedrijfstransformaties vaak langdurig en kostbaar zijn, met een verontrustend faalpercentage van 70%. Vandaar kwamen ze met hun eigen methodologie, gebaseerd op de Six Batteries of Change, die heeft het tegendeel bewezen en heeft veel klanten geholpen om duurzaam succes te behalen .

 

Hoe we LQ hebben geholpen:

Als allereerst hebben we natuurlijk eerst een kijkje genomen op huidige de stand van zaken, dan zijn we begonnen met het doen van een trefwoordanalyse en een concurrentie analyse. Dan zijn we de selectie van die trefwoorden gaan integreren in de website, niet enkel op de pagina's maar ook in de blogs en de visuals enz. 

Nu houden we een maandelijkse analyse van bestaande en potentiële trefwoorden en natuurlijk sturen we bij waar nodig is. Ook alle nieuwe content brengen we in orde met meta titels, meta descriptions en interne links. 

Websitebeheer

We zorgen voor het toevoegen van nieuwe content op de website en voor technische aanpassingen, zoals het creëren van nieuwe pagina's, het implementeren van contactformulieren, het integreren van nieuwe plug-ins, enz. De SEO-optimalisatie valt hier natuurlijk ook onder.

websitebeheer LQ door Daszekerda Marketing

Hubspotintegratie

HubSpot is een tooldat wordt ingezet voor het tracken en analyseren van websitebezoekers, waardoor het mogelijk is om hen heel gericht te benaderen met op maat gemaakte informatie.

Data-analyse

Een data-analyse houdt in dat we bijhouden welke bezoekers van waar komen in combinatie met Google Analytics, Semrush, Google Searchconsole, verscheidene bussinessmanagers en andere tools van de gebruikte mediaplatformen

bottom of page