top of page
4f7e8b_b1906c43e27e4028955970a98b00f65e~mv2.png

Eric Mispelters Kantoormeubilair heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van ergonomische kantoorstoelen en -meubilair van de hoogste kwaliteit. Ze komen ook steeds gratis langs om samen met de klant de beste oplossing te bespreken. 

Hoe we ze hebben geholpen:

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het plaatsen van advertenties op zoekmachines. We zorgen voor online advertenties op Google, YouTube,...  En we starten zoekcampagnes op als businesscampagnes, beeldcampagnes. Het doel is om de zichtbaarheid en het verkeer naar een website te vergroten en uiteindelijk conversies en omzet te stimuleren.

We hebben een website ontworpen, waarbij we een koppeling met analytics en social media platforms hebben toegepast. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor deze responsief is en er goed uitziet op verschillende mobiele apparaten.

Ontwerp zonder titel (31)_edited.png

SMA

We plaatsen advertenties voor Eric Mispelters op sociale mediaplatformen zoals; facebook, instagram,... En zoekcampagnes zoals business- en beeldcampagnes.

We hebben meerdere visuals on- en ofline gecreëerd voor op de website of sociale media, blogposts, webbanners, visitekaartjes, flyers, posters, menukaarten…

8.png

Voor Eric Mispelters hebben we de volledige huisstijl ontworpen, dit houdt in; het logo, de bedrijfskleuren, de lettertypen, visitekaartjes,... 

Contentgeneratie

We zorgen ervoor dat de sociale media en de blog regelmatig worden bijgewerkt.  We voorzien informatieve content, maar ook andere social media updates en vermakelijke content om de (potentiële) klanten geboeid en betrokken te houden.

image.png
bottom of page