top of page
Logo-Duran-Sanitair.jpg

Duran Sanitair biedt installatie, reparatie en onderhoudsdiensten voor sanitair en centrale verwarming in de regio Mechelen-Antwerpen. Daarnaast verzorgen ze ook volledige badkamerrenovaties en voorzien ze in waterbehandelings-oplossingen.

Hoe we ze hebben geholpen:

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het plaatsen van advertenties op zoekmachines. We zorgen voor online advertenties op Google, YouTube,...  En we starten zoekcampagnes op als businesscampagnes, beeldcampagnes. Het doel is om de zichtbaarheid en het verkeer naar een website te vergroten en uiteindelijk conversies en omzet te stimuleren.

Websitebeheer

We zorgen voor het toevoegen van nieuwe content op de website en voor technische aanpassingen, zoals het creëren van nieuwe pagina's, het implementeren van contactformulieren, het integreren van nieuwe plug-ins, enz. De SEO-optimalisatie valt hier natuurlijk ook onder.

Ontwerp zonder titel (30)_edited.png

SMA

We plaatsen advertenties voor Duran Sanitair op sociale mediaplatformen zoals; Facebook, Instagram,... En zoekcampagnes zoals business- en beeldcampagnes.

bottom of page