top of page
LOGO BONA DERMA FINAL (2).webp

Dr. Katleen Hellinckx, een dermatologe gevestigd in Muizen, heeft samen met Dr. Britt Pieraets, een esthetisch arts, en hun team een nieuwe medische praktijk opgericht genaamd Bona Derma. Waar ze een breed scala aan medisch-esthetische behandelingen aanbieden. Deze omvatten botulinetoxine, fillers, huidverzorging en -verbetering ook 

laserbehandelingen zoals laser- ontharing, rimpel- en huidverouderingsbehandelingen, pigmentvlek- en tatoeageverwijdering, en behandelingen voor couperose, roodheid en oppervlakkige spataders.

Hoe we Bona Derma hebben geholpen:

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het plaatsen van advertenties op zoekmachines. We zorgen voor online advertenties op Google, YouTube,...  En we starten zoekcampagnes op als businesscampagnes, beeldcampagnes. Het doel is om de zichtbaarheid en het verkeer naar een website te vergroten en uiteindelijk conversies en omzet te stimuleren.

We hebben een website voor Bona Derma ontworpen, waarbij we een koppeling met analytics en social media platforms hebben toegepast. Bovendien hebben we de website geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, waardoor deze responsief is en er goed uitziet op verschillende mobiele apparaten.

Ontwerp zonder titel (21)_edited.png

SMA

We plaatsen advertenties voor Bona Derma op sociale mediaplatformen zoals; Facebook, Instagram,... En zoekcampagnes zoals business- en beeldcampagnes.

Huisstijlontwerp

Voor Bona Derma hebben we de volledige huisstijl ontworpen, dit houdt in; het logo, de bedrijfskleuren, de lettertypen, visitekaartjes,... 

Ontwerp zonder titel (22).png
bottom of page