top of page
2.png

Office 74 is een kleine en groothandel die zich specialiseert in de verkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Als een zelfstandige expert in kantoorartikelen bedienen ze zowel particuliere klanten als bedrijven. Bovendien bieden ze logistieke diensten aan voor diverse grote retailklanten. Dankzij sterke samenwerkingen met leveranciers hebben ze een aanzienlijke inkoopkracht verworven, waardoor ze een vooraanstaande positie innemen in de markt.

Hoe we Office 74 hebben geholpen:

Contentcreatie 

We zorgen ervoor dat de sociale media en de blog van Office 74 regelmatig worden bijgewerkt.  We voorzien informatieve content over het vakmanschap, maar ook andere social media updates en vermakelijke content om de (potentiële) klanten geboeid en betrokken te houden.

We hebben meerdere visuals on- en ofline gecreëerd voor op de website of sociale media, blogposts, webbanners, visitekaartjes, flyers, posters,…

Schermafbeelding 2024-02-23 093517.png

SEO-optimalisatie

Als allereerst hebben we natuurlijk eerst een kijkje genomen op huidige de stand van zaken, dan zijn we begonnen met het doen van een trefwoordanalyse en een concurrentie analyse. Dan zijn we de selectie van die trefwoorden gaan integreren in de website, niet enkel op de pagina's maar ook in de blogs en de visuals enz. 

Nu houden we een maandelijkse analyse van bestaande en potentiële trefwoorden en natuurlijk sturen we bij waar nodig is. Ook alle nieuwe content brengen we in orde met meta titels, meta descriptions en interne links. 

Websitebeheer

We zorgen voor het toevoegen van nieuwe content op de website en voor technische aanpassingen, zoals het creëren van nieuwe pagina's, het implementeren van contactformulieren, het integreren van nieuwe plug-ins, enz. De SEO-optimalisatie valt hier natuurlijk ook onder.

Ontwerp zonder titel (37)_edited.png
bottom of page